Načini plaćanja

PLAĆANJE ROBE

PLAĆANJE POUZEĆEM

Nakon što ste odabrali opciju plaćanja pouzećem, pošiljku ćemo uputiti na vašu adresu, a prilikom preuzimanja pošiljke , dužni ste dostavljaču platiti cjelokupni iznos naznačen na računu uključujući i trošak dostave.

PLAĆANJE OPĆOM UPLATNICOM ILI Internet BANKARSTVOM

Kod izbora ovog načina plaćanja, kupac na e-mail adresu dobiva potvrdu narudžbe sa svim potrebnim podacima za izvršenje plaćanja. Rok plaćanja je 3 dana. Narudžba se šalje nakon što banka provede nalog.

PLAĆANJE KREDITNOM KARTICOM

Na stranici WSPay odaberite vrstu kreditne kartice kojom plaćate i unesite tražene podatke. Kad potvrdite kupnju, vidjeti ćete potvrdu o svojoj narudžbi koja će biti poslana na vašu e-mail adresu. WSPay sustav poslat će vam potvrdu na e-mail o autorizaciji vaše kartice za navedeni iznos. Radi vaše zaštite WSPay sustav ne dopušta nam naplatu većeg iznosa od autoriziranog niti uvid u broj vaše kreditne kartice.

SIGURNOST

Poduzeće KARNEVAL d.o.o. obvezuje se čuvati privatnost svih svojih Kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za provedbu transakcija i narudžbi. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima KARNEVAL d.o.o webshopa koji su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Pri plaćanju karticama na našoj web trgovini koristite WSpay™ – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

 

WSpay™ osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u WSPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. KARNEVAL d.o.o. nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima WSpay™ sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Sustav koristi kriptografski uređaj certificiran prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. WSPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost online plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova.